Content Marketing

Fotografie

De basis van uw content marketing start met een passend beeld voor uw website of social media.

“Eén beeld zegt soms meer dan 1000 woorden.”

  • Food fotografie

  • Corporate fotografie

SHoot!

Social Media Management

Een persoonlijke communicatie: je (toekomstige) klanten verwachten niet minder dan dat! Dankzij verschillende social media is het mogelijk om interactie aan te gaan en een vertrouwensband op te bouwen met je doelgroep. Deze betekenisvolle klantenrelaties zijn een essentieel onderdeel van je communicatiestrategie. Bedrijven die daar actief mee aan de slag gaan, maken de dag van vandaag het verschil!

Hoewel er veel kansen liggen, ervaren veel ondernemers social media eerder als een last dan een lust. Het is perfect mogelijk dat je er veel tijd, geld en energie in steekt zonder dat het iets oplevert. Loop je tegen dezelfde problemen aan? Dan nemen we graag je social media eens onder de loep.

Het uitbouwen van een ijzersterk merk of in enkele stappen een converterende sales funnel opzetten? We laten je graag de mogelijkheden zien!

LET’s talk social!

Hybride Events


Sinds 2020 zijn er enorme kansen te grijpen in het digitale eventlandschap! Uiteraard kijken we reikhalzend uit naar een periode waarin de eerste festivals terug op gang komen, eventcenters de deuren kunnen openen, vakbeurzen opstarten,… maar om het met de woorden van wijlen Winson Churchill te zeggen: “Never let a good crisis go to waste!”

Het potentieel om mensen te laten deelnemen aan een online event is fenomenaal.

Hybride events combineren het beste van beide werelden. Enerzijds heb je het comfort om deel te nemen aan een event vanuit je sofa. Anderzijds breng je met een hybride event interactie op gang en tracht je real life elementen te introduceren.

Het digitale luik binnen de event sector is here to stay!

  • Online pers tasting

  • Digitale demo’s

  • Product lancering

  • Online sales gesprekken

Events anders aanpakken!

Creatieve content nodig?

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.