BEDRIJFSVIDEO

Een bedrijfsvideo die jouw onderneming in al zijn facetten voorstelt. Geen betere manier om huidige en toekomstige klanten te informeren en inspireren! We nemen de volledige productie van A tot Z voor onze rekening. Samen met u tekenen we de lijnen uit voor het concept van de bedrijfsvideo, verwerken we dit in een gedetailleerd filmplan en gaan we aan slag!


PRODUCTVIDEO

Wil je de lancering van je product kracht bijzetten of je klanten informeren over bepaalde producten? Een goed opgebouwde productvideo stelt je onderneming in staat om zeer visueel te werken en alle troeven van jouw product of dienst naar voren te schuiven op maat van uw doelgroep?


LIVE STREAM

Live stream verdient een vaste plek in elke digitale strategie die je als bedrijf uittekent. Het stelt je in staat om online interactie aan te gaan met je klanten, leveranciers, partners,… vanuit jouw kantoor, productieruimte, verkoopsomgeving,… tot alle uithoeken op onze aardbol
3, 2,1 … GO!


DIGITAL SALES

Een digitaal salestraject opstarten met video? Dat kan! Startende van een krachtige tool voor leadgeneration, een 1 op 1 salesgesprek met potentiële klanten tot een indrukwekkende digitale demo. Benieuwd hoe we dit realiseren?DRONE

Wat vroeger enkel met een helikopter kon, doen we nu met een hoogtechnologische drones. Prachtige luchtbeelden om dat extra laagje sfeer of dynamiek over uw video te leggen. Leg uw gekste idee op tafel en wij gaan op zoek naar een gepaste oplossing om uw idee vanuit de lucht vorm te geven.


E-LEARNING

Video based learning is aan een ongeziene opmars bezig. Wil je klanten informeren of personeel opleiden? Video learning is dé manier bij uitstek om efficiënt en op een aantrekkelijke manier kennis of vaardigheden aan te reiken vanop afstand.


SOCIAL VIDEO’S

Het algoritme van Facebook, Instagram, LinkedIn,… heeft een bijzondere voorkeur voor video. Creëer impact met een krachtige visuele boodschap en bouw zo verder aan jouw netwerk!


EVENTS

Geen betere manier om de sfeer en beleving van jouw evenement over te brengen dan via video. Of het nu een offline, online of hybride event is, met video breng je het evenement in de huiskamer alsof je er echt bij zou zijn.


INSTRUCTIEVIDEO’S

Complexe handelingen of stappen worden het best visueel voorgesteld. Van korte instructies voor jouw mobiele app, tot uitgebreide
HOW TO video’s. Geen onderwerp te moeilijk om het bevattelijk in beeld te brengen.

Je eigen Live Stream Studio?

Contacteer ons voor meer informatie